KAPCSOLAT

Szobák

Áttekintés

Alsó ház

  • Kétszobás apartman (1. és 2. szoba)
  • Stúdió apartman (3. szoba)
  • Szabadtéri konyha
  • Szauna
  • Fedett kiülő

Felső ház

  • Háromszobás apartman (4., 5. és 6. szoba: nappali)
  • Kemencés szaletli
  • Látványpince

Részletesebben

Alsó ház

Kétszobás apartman

Leírása: A fedett tornácról a konyhába, étkezőbe lépünk be, melyben 5 fő számára minden szükséges eszközt megtalálnak. Villanytűzhely, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, kávéfőző, vízforraló, kenyérpirító áll rendelkezésre, és természetesen minden, ami szükséges egyszerűbb ételek elkészítéséhez és elfogyasztásához. Ebből a helyiségből kétfelé nyílik egy-egy fürdőszobás szoba, egy 20 négyzetméteres három személyes, franciaágyas+heverős, valamint egy 14 négyzetméteres, két személyes, franciaágyas.

Szobái külön is (vigyázat: közös konyha) foglalhatók.

Stúdió apartman

Leírása: Egy 27 négyzetméteres kis csoda, ahogy a képekről is láthatják. Hálószoba, nappali, teakonyha és fürdő, egyben. A WC + kézmosó természetesen külön kis helyiségben található. A jacuzzis kád paravánnal eltakarható. A konyhasarokban kis hűtőszekrényt, mosogatót, mikrohullámú sütőt, és vízforralót tudnak használni.

Fedett szabadtéri konyha

Leírása: Hangulatos, fedett bográcsozó- és grillezőhely, ahol minden készen várja Önöket egy jó kis sütögetésre. Fát mi biztosítunk, viszont legyen sütnivalójuk. 🙂

Szauna

Leírása: Infraszaunánk is rendelkezésre áll. Bejárat az udvarról, utána akár le is zuhanyozhatnak.

Fedett kiülő

Leírása: Egy jó kártyaparti a kerti bútor garnitúrán, egy jó sör, majd egy billiárd…

Felső ház

Háromszobás apartman

Leírása: Itt 2 hálószobában (2 fürdőszoba+1 külön WC, kézmosó) és egy nappaliban várjuk vendégeinket. A hálószobák egyike 17 négyzetméteres, három személyes, franciaágyas+heverős, a másik pedig egy 13 négyzetméteres, két személyes, franciaágyas szoba. A nappali 31 négyzetméter, egy akkora ülőgarnitúrával, ahol akár 12 fő is le tud ülni egyszerre. Tehát ha az egész vendégházat egy társaság bérli, itt tudnak együtt is időt tölteni. Ez a szoba arra is alkalmas, hogy ha még többen lennének, akkor 2 fő el tudjon aludni benne. Ez pótágyas elhelyezésnek számít, és ezzel együtt vendégházunk maximális befogadóképessége 14 fő. Jól felszerelt konyha, étkező található még itt, melyben 10 fő tud együtt étkezni. A konyha jól felszerelt: mosogatógép, villanytűzhely, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, kávéfőző, vízforraló, kenyérpirító áll rendelkezésre, és természetesen minden, ami szükséges a főzéshez és az étkezéshez.  

A két hálószoba külön is foglalható. (vigyázat: közös konyha és nappali) 

Kemencés szaletli

Leírása: Barátokkal beszélgetve, iddogálva gyorsan telik az idő, amíg kisűl a friss pizza vagy kenyér, esetleg egy malac a kemencében.

Látványpince

Tényleg látványos a látványpince. Nyáron kellemesen hűvös, télen fűthető, és bármikor kényelmesen elfér benne akár 20 ember is. Kiváló közös helyiség, akár egy világbajnoki döntőt is meg lehet nézni a falra szerelt tévében.